KİLİS / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU

MEHMET UĞUR KEÇİK - Okul Müdürü

İlköğrenimini İstanbul ve Kilis´te, Ortaöğretimi Kilis Süper Lisesi (Kilis Anadolu Lisesi)´nde Tamamlamıştır.

2007 Mart tarihinde Marmara Üniversitesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü Lisans programından, 2013 Mart tarihinde ise Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü Yüksek Lisans programından mezun olarak üst öğrenimini tamamlamıştır.

2008 Şubat - 2011 Haziran tarihleri arasında Şanlıurfa Viranşehir Dumlupınar İlköğretim Okulu´nda çalışmıştır.

Bu tarihler arasında okulunda ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde hizmet vermiştir.

Kilis Merkez Hasan Sünnüoğlu İlk ve Ortaokulun´da 2011 Temmuz - 2014 Ekim tarihleri arasında öğretmen ve 2014 Kasım - 2016 Ocak tarihi arasında da Müdür Yardımcısı olarak hizmet vermiştir.

2016 Ocak - 2016 Haziran tarihi aralığında Kilis Merkez Mehmet Keçik Ortaokulu´nda Müdür olarak olarak hizmet vermiştir.

2016 Haziran tarihinden bu yana okulumuzda müdür olarak çalışmaktadır.