KİLİS / MERKEZ - MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU

Mrt

Okulumuzda hareketli yaşam ile ilgili öğrenciler ve öğretmenlere eğitimler verildi.

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri projesinin bu ayki başlığı olan “ Deyimler ve Atasözleri Okumaları” başlığı altında öğrencilerimiz tarafından sergi düzenlendi.

Okulumuzdaki 1.dönem sonu etkinlikleri

OKULUMUZDA CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMASI

Haz

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine mezuniyet töreni yapıldı.

Haz

Okulumuz sene sonu Bilim ve Sanat Şenliği etkinliğinde çesitli projeler gerçekleştirdi. Ögretmen ve ögrencilerin keyifle gerçeklestirdiği şenliğimize ilgi oldukça büyüktü. Şenliğe Sayın Valimiz Recep Soytürk ve Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin Akkurt ziyaret etti. Robotik ve Kodlama sınıfı ile Müzik ve Resim sınıflarımızın açılışını gerçekleştirdik. Bu şenlikte robotik ve kodlama, akıl ve zeka oyunları, resim atölyesi, koro, gazların iletkenliği, roket fırlatma, mancınık yapımı, deneyler, ingilizce oyunlar,şiir dinletisi ve tiyatro gibi çeşitli etkinliklere yer verildi.

Bilim ve sanat şenligimize ait videoya ulaşmak için aşağıdaki alana tıklayınız.

link

May

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bugün İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir.

Ağu

Okunuz kantinin muhammen bedeli, Muhammen Bedel Tespit Komisyonunca 01.09.2022 Perşembe  günü 15:20  de   belirlenmiş olup, kantin ihale ilanı ,kantin ihale şartnamesi ve ihalede kullanılacak belgeler ( kantin yerini görme belgesi , taahhütname, geçici teminat teslim tutanağı ) okuldan alınız.

Mrt

Her yıl, "yeni yılın başlangıcı", "baharın müjdecisi" ve "doğa bayramı" olarak kabul gören ve Türk dünyasında 18 asrı aşkın süredir kutlandığı bilinen Nevruz Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Okulumuzda sandalye kapmaca, halat çekme ve balon patlatma gibi oyunlar oynandı.